Noten en Zuidvruchten

Wist u dat noten cholesterolvrij zijn en boordevol belangrijke voedingsstoffen zitten? Bovendien zijn noten een rijke bron van vitamines, waaronder foliumzuur, niacine en de vitamines E en B6. Noten zijn ook rijk aan mineralen, zoals magnesium, zink, selenium, fosfor en kalium. Het regelmatig eten van noten kan helpen om de kans op een hartkwaal te verkleinen.

Onze winkel beschikt over een notenassortiment dat dagelijks vers gebrand wordt in onze zaak. Dit heeft als resultaat dat u superverse noten koopt, waar u zeker de smaak van gaat waarderen. De meeste noten worden licht gezouten zodat het zout niet de overhand krijgt. Tevens hebben wij natuurlijk onze ongezouten noten(mixen). De diverse notenmixen worden door ons zelf samengesteld. Naast mixen met pinda’s als basis, hebben we ook luxere mixen waarin macadamia’s, pecannoten en pistachenoten de hoofdrol spelen.

Voor heerlijke rijstcrackers of Japanse mixen bent u bij ons aan het goede adres. We hebben een breed assortiment Japanse zoutjes. Bent u een liefhebber van pittig of geeft u de voorkeur aan wat zoets, u zult het zeker kunnen vinden bij ons. Chocoladenoten zijn in diverse soorten en smaken te verkrijgen. Wij kopen uitsluitend de eerste kwaliteit in om ons hiermee goed te kunnen onderscheiden.